Ruotsinlaivoille Helsingistä

Itämerellä seilaavat niin sanotut ruotsinlaivat ovat olleet osa suomalaisten matkailukulttuuria jo vuosikymmenten ajan. Nämä ajattomat viihteen monitaiturit kyntävät merta Suomen ja Ruotsin välillä useita kertoja vuorokaudessa useiden laivayhtiöiden toimesta. Pitkäaikaisia ja tunnettuja toimijoita tällä saralla ovat mm. sinivalkoisesta värityksestään tuttu Silja Line, joka sittemmin on siirtynyt Tallinkin omistukseen sekä punavalkoisissa väreissä matkaava Viking Line. Ruotsinlaivat Helsingistä seilaavat useita kertoja päivässä matkalleen kohti Tukholmaa. Laivat tekevät myös miniristeilyjä saaristoon ja Ahvenanmaalle, joka varsinkin kesäiltojen kuulaassa kauneudessaan tarjoaa paljon katseltavaa ja ihailtavaa karaistuneimmallekin matkaajalle. Ruotsinlaiva onkin vähintään terminä tuttu lähes jokaiselle suomalaiselle. Ruotsinlaivat Helsingistä eivät ole pelkästään laivoja muiden maailman laivojen joukossa, ne ovat jo elävä legenda ja käsite, joka pitää sisällään lupauksen takuuvarmasta hauskanpidosta! Lähde sinäkin tälle upealle ja viihdyttävälle matkalle kätevästi suoraan Helsingistä!

Ostokset ruotsinlaivojen kaupoissa

Ruotsinlaivat Helsingistä eivät ole pelkästään merellä liikkuvia hotelleja, joissa laivoihin saavuttua vain kaadutaan oman hyttinsä sänkyyn ja herätään aamulla kiertelemään kuvankaunista ja palveluita pulppuavaa Tukholmaa. Laivojen omista palveluista löytyy koko ajan kasvavissa määrin erilaisia palveluita ja monien tunnettujen vaatemerkkien ja muiden luxus-tuotteiden myymälöitä. Laivojen omien ja perinteisten tax free -keskusten lisäksi laivoilta löytyy myös tiettyihin merkkeihin ja teemoihin keskittyneitä pienkauppoja. Varustamot ovat aikojen saatossa ja nykyisen somekulttuurin myötä entistä enemmän kuunnelleet asiakkaiden tarpeita ja haluja siitä, mitä kaikkea katseltavaa ja ostettavaa ruotsinlaiva voisi matkustajalleen tarjota. Moni tietää, että useita merkkituotteita saa laivojen kaupoista halvemmalla kuin maista ostettuna. Tämä on vain yksi vetonaula. Toinen merkille pantava seikka on se, että usein laivojen valikoimat ovat hieman kivijalkamyymälöistä poikkeavia. Tämän ansiosta voit tehdä todellisia löytöjä laivojen myymälöistä! Ruotsinlaivat Helsingistä tarjoavat kaikkea, mitä voit kuvitella tarvitsevasi!

Oletko huomannut, että käydessäsi maissa kalliiden merkkituotteiden myymälöissä et välttämättä saa haluamaasi ja tarvitsemaasi asiantuntevaa palvelua? Voidaankin todeta, että merellä asia on toisin! Ruotsinlaivat Helsingistä ovat paikkoja, joissa palvelua osataan ja halutaan antaa kaikille, jotka astuvat kutsuvien kauppojen maailmaan! Yleisimpiä laivoilta ostettavia tuotteita ovat erilaiset tuoksut, meikit ja ihonhoitotuotteet. Löydät laivoilta todella eksklusiivisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan useilta tunnetuilta merkeiltä. Palvelualttiit myyjät ovat tukenasi etsiessäsi sopivaa esimerkiksi sopivaa hajustetta itsellesi tai ihanan kutkuttelevasti tuoksuvaa partavettä kotona odottavalle perheenjäsenelle. Aiemmin kosmetiikka olikin alkoholin lisäksi tärkein myyntivaltti laivoilla, mutta nyttemmin valtavista valikoimista löytyvät myös tunnetut vaate- ja korumerkit. Esimerkiksi rannekellojen ystävä voi tehdä löytöjä etsiessään uutta ajannäyttäjää koristamaan rannettansa! Laivojen kaupoissa on loistavat valikoimat makeisia ja muita herkkuja vietäväksi tuliaisiksi perheen pienemmälle väelle.

Viihde ja ajanviete laivoilla

Etkö saanutkaan aikaasi kulumaan pelkästään kauppoja kierrellen ja tuliaisostoksia tehden? Tuntuuko siltä, että ilta on vielä nuori ja jotain kiinnostaisi vielä tehdä, kun kerran reissuun on lähdetty? Ei hätää, laivojen monipuolinen viihdetarjonta sisältää kattauksen, joka koostuu maamme viihdyttäjien kärkinimistä! Ruotsinlaivat Helsingistä ovat artisteille legendaarinen esiintymispaikka, joissa he takuuvarmasti antavat kaikkensa, jotta risteilyvieraat nauttisivat esityksestä täysin siemauksin ja palaisivat laivoille uudestaankin nauttimaan laadukkaasta viihteestä. Laivoilla on monesti useita viihderavintoloita. Esimerkiksi yhden pubin musiikista vastaava ammattitaitoinen trubaduuri esittää tunnettuja hittejä ja toteuttaa yleisön toiveita. Toisesta baarista voit löytää hauskoilla jutuillaan naurattavan stand up -koomikon. Yleensä illan päättävät juhlakansaa tanssittavat bilebändit sekä ammattiorkesterista ja tanssiryhmästä koostuva huikea viihdeshow! Laivoilla on tarjolla myös erilaisia teemaristeilyjä, joista löytyy valikoimaa kaikkeen makuun kaiken ikäisille. Lapsille on tarjolla esimerkiksi Muumi-teemaisia risteilyjä, joilla lapset voivat tavata suosikkihahmojaan ja leikkiä heidän kanssaan.