M/S Viking Grace – Itämeren uusin helmi

Turusta Tukholmaan risteilevä M/S Viking Grace on Viking Linen omistama uusin ruotsinlaiva. Se lähtee merelle joka ilta Turusta ja palaa seuraavana iltana takaisin käytyään Tukholmassa. M/S Viking Gracen neitsytristeily järjestettiin 13.-15. tammikuuta 2013. Loppuunmyyty risteily järjestettiin ns. all inclusive -risteilynä, jolloin risteilypaketti sisälsi hytit, ruoat, juomat ja erikoisohjelman. Laivasta löytyy 880 hyttiä yhteensä 2800 matkustajaa varten. Risteilijä kätkee sisäänsä yhteensä 8 ravintolaa, baaria ja kahvilaa. Jokaiseen makuun löytyy takuulla herkullisia ruokia ja raikkaita juomia. Kannelta 11 löytyy kylpyläosasto, jossa on mm. lumiluola, erilaisia saunoja ja hemmotteluhoitoja. Laivassa on perinteisen tax free -myymälän lisäksi Suomen ensimmäinen Victoria’s Secret Beauty & Accessories -myymälä.

Ostokset Viking Gracella

Uusin ruotsinlaiva M/S Viking Grace ei ole pelkästään merellä liikkuva hotelli, vaan se tarjoaa paljon muutakin katseltavaa ja koettavaa. Huikea uutuus on Gracen Victoria's Secret -myymälä, joka on lajissaan Suomen ensimmäinen. Eksklusiivinen tax free -kokonaisuus tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita merkkituotteita edulliseen hintaan. Varustamot ovat aikojen ja nykyisen somekulttuurin saatossa entistä enemmän kuunnelleet asiakkaiden tarpeita ja haluja siitä, mitä kaikkea katseltavaa ja ostettavaa risteilyalukset voisivat matkustajilleen tarjota. Monet tietävät sen, että useita merkkituotteita voi ostaa laivojen kaupoista halvemmalla kuin maista ostettuna. Tämä on vain yksi vetonaula. Toinen merkille pantava seikka on se, että usein laivojen valikoimat ovat hieman kivijalkakaupoista poikkeavia, ja täten voit tehdä todellisia löytöjä laivojen myymälöistä!

Oletko huomannut, että käydessäsi merkkituotteiden myymälöissä et välttämättä saa haluamaasi ja tarvitsemaasi asiantuntevaa palvelua? Voin kertoa, että merellä asian on toisin! Uusin ruotsinlaiva Viking Grace on paikka, jossa palvelua osataan ja halutaan antaa kaikille, jotka astuvat kutsuvien kauppojen maailmaan! Yleisimpiä laivoilta ostettavia tuotteita ovat tuoksut, meikit ja ihonhoitotuotteet. Monilta tunnetuilta merkeiltä löydät tax freen hyllyiltä eksklusiivisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Palvelualttiit myyjät ovat tukenasi etsiessä vaikkapa sopivaa hajuvettä itsellesi. Aiemmin kosmetiikka olikin alkoholin lisäksi tärkein myyntivaltti laivoilla, mutta nyttemmin valtavista valikoimista löytyvät myös tunnetut vaate- ja korumerkit. Esimerkiksi rannekellojen ystävä voi tehdä todellisia löytöjä etsiessään uutta ajannäyttäjää koristamaan rannettansa! Viking Gracen valikoimissa on myös todella loistavat valikoimat makeisia ja muita herkkuja vietäväksi tuliaisiksi perheen pienemmälle väelle.

M/S Viking Gracen tarjoaa viihdettä joka lähtöön

Etkö saanutkaan aikaasi kulumaan pelkästään kauppoja kierrellen ja tuliaisotoksia tehden? Ei hätää, Viking Gracen monipuolinen viihdetarjontaa sisältää kattauksen, joka koostuu maamme viihdyttäjien kärkinimistä! Uusin ruotsinlaiva on artisteille legendaarinen esiintymispaikka, jossa he takuuvarmasti antavat kaikkensa, jotta risteilyvieraat nauttisivat esityksestä täysin siemauksin ja palaisivat laivoille uudestaankin nauttimaan laadukkaasta viihteestä. Laivalta löytyy useita viihderavintoloita. Esimerkiksi yhden pubin musiikista vastaa ammattitaitoinen trubaduuri esittäen tunnettuja hittejä ja yleisön toiveita. Toisesta baarista voit löytää hauskoilla jutuillaan naurattavan stand up -koomikon. Yleensä illan päättävät juhlakansaa tanssittavat bilebändit sekä ammattiorkesterista ja tanssiryhmästä koostuva huikea viihdeshow! Laivoilla on tarjolla myös erilaisia teemaristeilyjä, joista löytyy valikoimaa kaikkeen makuun ja kaiken ikäisille. Lapsille on tarjolla esimerkiksi Muumi-aiheisia risteilyjä, jossa lapset voivat tavata suosikkihahmojaan ja leikkiä heidän kanssaan.